Om mig.

8 ord der beskriver mig som grafiker og person; nysgerrig, perfektionistisk,
varmhjertet, kvalitetsbevidst, serviceminded, kritisk, sjov og detaljeorienteret.

Signe Blaavand

Grafisk Designer

Jeg er uddannet inden for design og marketing, og har de sidste 4 år arbejdet med grafisk design på fuldtid. Gennem mine stillinger som grafisk designer hos home,

Mansoft og car2go, og min erfaring fra mit eget firma, har jeg erhvervet mig stærke kompetencer inden for grafisk design og udvikling af kampagner. Jeg har et skarpt og kreativt grafisk øje med sans for detaljen. Jeg er en type, der blender godt ind, og er med til at holde humøret oppe på en kedelig gråvejrsdag.
Adobepakken er min hjemmebane. Jeg behersker Indesign, Illustrator og Photoshop på højt niveau. Derudover har jeg arbejdet med Google SketchUp og Ofice-pakken.

Som person er jeg positiv, glad og udadvendt. Jeg sætter pris på en hverdag, hvor der er nok at tage fat i og udfordringer at løse. Jeg er med til at give en god stemning på min arbejdsplads, hvilket er vigtigt for at få en god hverdag og et godt teamwork. Jeg går meget op i kvalitet, og at tingene spiller og ser lækre ud. Jeg er perfektionistisk, disciplineret, nysgerrig, struktureret og har roen til at have et godt overblik i pressede situationer. Jeg leverer altid en opgave efter bedste evne, og lægger stor vægt på høj kvalitet.

Desuden har jeg også en boligblog, hvor jeg skriver om boligindretning og nyeste tendenser.